Schevichoven Groeit - Dagcursus regeneratieve landbouw - fruitteler

Ochtendcursus regeneratieve landbouw Inkoper

Ben jij inkoper en wil je meer weten over regeneratieve landbouw en hoe je het kan ondersteunen?

Deze workshop is ontwikkeld voor food professionals die vanuit hun functie in aanraking willen komen met regeneratieve landbouw en niet weten wat het precies is, hoe het eruit ziet, wat je ervan kan verwachten, en hoe je het kan ondersteunen. Om antwoord te geven op deze vragen laten we je in een ochtend kennis maken met de basisprincipes en de verschillende systemen van regeneratieve landbouw, we nemen je fysiek mee in ons systeem en geven je tips hoe je vanuit jouw functie regeneratieve landbouw kan supporten.

Programma:​

 • Kennismaking en introductie
 • Welke uitdagingen zijn er op het moment?
 • Toelichting regeneratieve landbouw en wat is de bijdrage hiervan aan de uitdagingen.
 • Voorbeelden hoe regeneratieve landbouw in te passen in de keten
 • Te nemen stappen: en nu?
 • En natuurlijk….tijd voor vragen, pauzes, lunch etc.

Jeroen is afgestuudeerd bedrijfskundige en heeft zich sinds 2014 ontwikkeld als business developer bij tech start-up’s, met focus op duurzaamheid en als salesmanager bij de grootste biologische fruitimporteur van Europa, voordat hij aan de slag ging als projectbegeleider bij Regeneratieve boerderij Schevichoven en Schevichoven Groeit! In de praktijk heeft hij ondervonden dat (zekerheid van) afzet voor agrarisch ondernemers van groot belang is om de stap naar regeneratieve landbouw te zetten. Dit is dé reden voor Jeroen om hier zijn tanden in te zetten en vanuit zijn ervaring andere foodprofessionals mee te nemen hoe dit in de praktijk mogelijk te maken.

​Overige informatie

Onder begeleiding van:
Jeroen Plesman
Duur:
09:30 – 13:30
Kosten:
€ 125 (inclusief koffie/thee en lunch)

Aanmelden via het formulier

  Kies een datum

  Schevichoven Groeit - Dagcursus regeneratieve landbouw - melkveehouderSchevichoven Groeit - Dagcursus regeneratieve landbouw - fruitteler
  × Hallo! Hoe kunnen we je helpen?